Politica de retur

Politica de retur

Pentru retur, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa office@zyp.ro, cu subiectul Retur, mentionand numele si prenumele dumneavoastra, numarul comenzii, codul/codurile produselor returnate, firma de curierat cu care ne-ati returnat produsul, AWB-ul primit din partea firmei de curierat si contul IBAN impreuna cu titularul acestuia, pentru a va rambursa suma aferenta produselor returnate.

Pentru a fi returnat, produsul trebuie sa nu fie folosit si sa fie in aceleasi conditii in care l-ati primit. De asemenea el trebuie sa fie in ambalajul original si sa aiba atasata eticheta originala. 

Pentru a rambursa banii, avem nevoie de dovada achizitiei.

Trimiteti produsele catre sediul nostru (adresa se regaseste in pagina de contact). Pentru retur puteti folosi orice curier doriti, exceptand Posta Romana, costul revine in totalitate cumparatorului. 

Va rugam sa nu trimiteti produsul inapoi la producator. 

Inapoierea banilor (daca se aplica): de indata ce produsul a ajuns la noi si a fost inspectat, noi va vom trimite prin e-mail o notificare de primire. De asemenea va vom trimite si o notificare in care se specifica daca cererea a fost aprobata sau respinsa. Daca cererea a fost aprobata, procesul de rambursare a banilor va fi initiat si suma va fi automat emisa catre cardul de credit.

Prin finalizarea comenzii, Clientul este de acord că toate datele furnizate comerciantului sunt corecte, complete și adevărate la momentul plasării comenzii la care se face referire în acest document și în comanda emisă.

Livrările vor fi făcute în termen de 30 de zile de la efectuarea comenzii, iar pentru produsele aflate pe stoc, în 10 zile de la efectuarea comenzii. În cazul în care produsul va fi livrat cu termenul limită menționat mai sus, Zyp.ro va informa Clientul prin e-mail în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, iar Clientul poate renunța la comandă fără dreptul de a solicita daune.

Cumparatorul Zyp.ro poate refuza să primească pachetul care conține produsele achiziționate printr-un contract sau, după caz, să returneze produsele în următoarele situații:

1. Pachetul prezintă daune grave;

2. Produsele au fost livrate / facturate incorect;

3. Produsele prezintă defecte de fabricație;

4. Produsele nu corespund descrierii.

Cumparatorul trebuie să notifice Zyp.ro de intenția sa de a returna produsele achiziționate prin orice comunicare scrisă transmisa pe e-mail, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produselor.

Cumparatorul care a notificat Zyp.ro despre retur are responsabilitatea de a se asigura că produsele pe care le trimite sunt returnate în termen de 30 zile calendaristice, altfel Zyp.ro consideră că reclamația este neîntemeiată și poate refuza returnarea.